Link je on van Dijk terug naar de homepage

Met uw eigen zonnepanelen gratis groene stroom 

U wilt graag van uw elektriciteitsrekening af op een duurzame manier. Dan is groene stroom opwekken met uw eigen zonnepanelen voor u de oplossing. Het is goed voor uw portemonnee en nog beter voor het milieu. Door gebruik te maken van de energie van de zon kunt u in uw eigen elektriciteitsbehoefte voorzien, geld besparen en bijdragen aan een beter milieu. Daarnaast maakt het u minder afhankelijk van de grote elektriciteitsmaatschappijen.

Hoe werkt het?
Green Appel Energy heeft voor u kwalitatief hoogwaardige pakketten samengesteld, waardoor u uw investering uiterst snel kunt terugverdienen. Door de juiste combinaties van panelen, kabels, omvormer en montagematerialen leveren de pakketten al snel 10 – 15% meer opbrengst dan vergelijkbare systemen van evenveel Watt-piek. De panelen worden bij u op het dak gemonteerd – en als u wilt kunt u dat ook zeker zelf doen: weer een extra besparing – en aangesloten op een converter. Deze zorgt ervoor dat de panelen hun maximale opbrengst blijven geven bij elk type weer. Daarnaast zorgt de converter ervoor dat de door de panelen geleverde spanning en stroom wordt omgezet in de 230 volt wisselspanning, zoals we die uit het stopcontact tappen. Daarmee bespaart u de kWh die u voorheen aan de elektriciteitsmaatschappij moest betalen en daarmee verdient u uw systeem terug.
Montage
Het monteren van panelen is niet moeilijk. De panelen worden met montagemateriaal geleverd en kunnen best zelf gemonteerd worden. Let wel op uw eigen veiligheid als u zelf gaat monteren.
Als u het monteren uitbesteedt, let er dan op dat de aannemer de arbo-regels voor werken op hoogte in acht neemt en u als opdrachtgever vrijwaart voor aansprakelijkheid en voldoende verzekerd is.
De converter wordt het liefst zo dicht mogelijk bij de panelen gemonteerd. Het aansluiten in de meterkast moet op een aparte groep gebeuren. Dit laatste beetje kunt u beter uitbesteden aan een erkende elektriciën.

Onze missie
Green Apple Energy heeft als doel om heel Nederland te voorzien van zonnepanelen met intelligente converters. Door zelf te importeren worden de scherpste prijzen gegarandeerd.
Hoe kiest u het juiste pakket?
Stap 1:     ga uit van hoeveel stroom u nu verbruikt (kijk op de laatste jaarafrekening)
Stap 2:     vraag een offerte voor een systeem van 80 – 90% van dit verbruik
Stap 3:     onderzoek of er subsidie beschikbaar is of dat er aanvullende eisen zijn
Stap 4:     stel vast of de panelen gemonteerd kunnen worden
Stap 5:     bereken de terugverdientijd en neem een besluit

Een rekenvoorbeeld
Een gemiddeld gezin in Nederland verbruikt 3500 kWh per jaar. Een set zonnepanelen van Green Apple Energy van 3,30 kWp levert per jaar ca. 3465 kWh. De investering voor deze set exclusief montage, maar inclusief converter, montagemateriaal en btw bedraagt € 4.990,00. De kosten van montage zijn hier nog niet meegerekend. Dit zal echter van situatie tot situatie nader bekeken moeten worden.
De besparing op uw elektriciteitsrekening bedraagt bij het huidige tarief van € 0,23201 per kWh ruim € 800 per jaar. Als de energieprijs gaat stijgen wordt de terugverdientijd korter.

Kiest u voor zonnepanelen?
Door uw eigen elektriciteitsverbruik te analyseren en uit te rekenen welke set zonnepanelen u nodig heeft om in uw eigen verbruik te voorzien, kunt u heel gemakkelijk uitrekenen of het verstandig is te investeren in uw eigen zonnepalen of niet.
Wilt u weten hoe de balans bij  u eruit komt te zien? Bel ons voor het maken van een afspraak.  Tel: 035-5827567

Zonnepaneel DHZ pakketten

Het zonnepaneel pakket Green Apple Energy 1500 Wp bijvoorbeeld  is een compleet pakket bestaande uit 6 zonnepanelen, 1 omvormer en montagematerialen om het  zonnesysteem op het dak te monteren. Dit pakket levert u gemiddeld ruim 1575 kWh op per jaar en kost inclusief btw € 2.800,-. Het polykristallijne zonnepaneel is verkrijgbaar in de afmeting 1965mm x 955 mm. Het montagemateriaal is van hoge kwaliteit en eenvoudig aan te brengen.
Als montageconsole wordt een passend montageconsole meegeleverd voor plat- of hellend dak. Deze simpele montagesystemen maken het mogelijk om de panelen snel en veilig te monteren. U krijgt een garantie van 20 jaar op de systemen.
Als omvormer bij deze set wordt onze Samil Solar River 1600 meegeleverd inclusief aansluitschema.
Wilt u hulp bij de installatie? Onze deskundige installateurs helpen u graag tegen een scherp tarief.  Levering en installatie in onderling overleg. Meestal kan de complete installatie en oplevering binnen 2 tot 3 weken plaatsvinden.
Andere pakketten:
HFGS 2700      -           9 panelen + omvormer + montageconsole: 2.741 kWh/jr.     € 3.650,00
HFGS 3000      -         12 panelen + omvormer + montageconsole: 3.045 kWh/jr.     € 3.995,00
HFGS 4200      -         14 panelen + omvormer + montageconsole: 4.263 kWh/jr.     € 5.665,00
Alle bedragen zijn inclusief 21% btw, exclusief montagearbeid en mét aftrek15% subsidie over de materiaalkosten.

Adviesrapport
Uw energietoekomst begint vandaag! De eerste stap op weg naar goedkope en onafhankelijke energie is de aanvraag van een deskundig en professioneel advies. U geeft uw verbruik aan ons op, de ligging van uw dak en geeft aan wat u zich ten doel stelt aan zonneoogst. Daarna gaan wij rekenen…..
Gratis!! 
Het adviesrapport is zonder kosten om goed te kunnen beoordelen wat  zonne-energie in uw situatie zou kunnen opbrengen. U ontvangt een opgave van de opbrengsten, kosten en terugverdientijd van de zonnepanelen per mail. Maak er gebruik van. Het kost u niets!

 

De GREEN APPLE AANPAK:
  • ANALYSE VAN UW VERBRUIK. VOOR NU EN VOOR LATER.
  • ANALYSE VAN DE PLAATSINGS RUIMTE
  • RENDEMENTSBEREKENING VANUIT EIGEN MIDDELEN OF FINANCIERING.
  • FINANCIEEL BERAAD EN ADVIES.
  • MATCH-MAKING
  • DEAL!
  • DIGITALE  MONITORING VAN DE PROCESSEN.